@KTzone » 消閒 - 會員聊天 » ~~ 情人節 ~~

2009-2-6 20:17 鬼太郎623
唔知今年情人節各位點樣慶祝呢?

2009-2-6 23:30 心理變態
情人節獱屋企好無聊~

2009-2-8 01:18 熱斗馬
真系頭痛, 食飯,送花,買禮物,好多時都會啦! 如果一樣系甘,我自己都覺得悶,真系要加d驚喜比佢,但又諗唔到..

2009-2-8 01:21 熱斗馬
唔通整件 [ 我愛xxx] 既T恤,系鬧市走過,自己又頂唔順呀..

2009-2-8 16:40 大d哥
都不外乎行街睇戲食飯 . . .其實都有d悶

2009-2-8 16:41 大d哥
[quote]Originally posted by [i]熱斗馬[/i] at 2009-2-8 01:21 AM:
唔通整件 [ 我愛xxx] 既T恤,系鬧市走過,自己又頂唔順呀.. [/quote]

比我見到實指住黎笑呀

2009-2-8 21:11 大隻隱士
[quote]Originally posted by [i]熱斗馬[/i] at 2009-2-8 01:18 AM:
真系頭痛, 食飯,送花,買禮物,好多時都會啦! 如果一樣系甘,我自己都覺得悶,真系要加d驚喜比佢,但又諗唔到.. [/quote]

舊年我有個 fd 懶勁咁扮出國工幹然後去女友屋企玩驚喜, 結果撞破女友原來一腳踏兩船..

所以悶都未必係壞事

2009-2-8 21:13 大隻隱士
[quote]Originally posted by [i]熱斗馬[/i] at 2009-2-8 01:21 AM:
唔通整件 [ 我愛xxx] 既T恤,系鬧市走過,自己又頂唔順呀.. [/quote]

咁阿水知xxx係阿水咩, 只要唔好撞到熟人就得啦

2009-2-8 22:04 acitaly
今年想搵d驚喜...
08年成年咁down, 今年想開心d唷~~
大家有無新野介紹下呀?

2009-2-8 22:22 Charle
我係 [url]www.mtr.com.hk[/url] 留o左言
有機會係2月13/14號係地鐵車箱發放呀.
唔駛錢.

2009-2-9 11:43 刃心
一般都系食飯,送o下禮物甘啦! 唔知今年會唔會收到d 驚喜呢............不過都好似難d 啦! 經濟又唔多好,四處炒人.

2009-2-9 11:47 刃心
[quote]Originally posted by [i]Charle[/i] at 2009-2-8 10:22 PM:
我係 [url]www.mtr.com.hk[/url] 留o左言
有機會係2月13/14號係地鐵車箱發放呀.
唔駛錢. [/quote]

矣.:icon27: 都幾冧喎,扮野唔覺意send 封email比個lover,等佢去參加留言先. :haha2:

2009-2-10 02:00 lwcpaul
[quote]Originally posted by [i]刃心[/i] at 2009-2-9 11:47 AM:
矣.:icon27: 都幾冧喎,扮野唔覺意send 封email比個lover,等佢去參加留言先. :haha2: [/quote]

咁都得呀你

不過又真係幾lum
mtr咁多人
借d 二見d fd一齊去等佢地羨慕下 XDD

不過中左先算啦 A_A

2009-2-11 01:16 acitaly
呢個function 我前幾日都睇到....

免費post野係港鐵...抵...!
希望佢抽出我果編黎登啦,
囡囡見到真係lum爆~~

2009-2-11 21:17 kotc
唉...邊個係單身架!?一齊過喇..../________\

2009-2-18 18:07 冷纍
情人節我去左做義工= =

頁: [1]
查看完整版本: ~~ 情人節 ~~