@KTzone » 消閒 - 會員聊天 » [求助] 髮型屋

2013-7-22 11:28 gillian989
[求助] 髮型屋

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2013-7-22 12:31 holis_hero333
買部大機好貴,夠你喺出面洗好多次,仲要未計水電!:41:

2013-7-22 17:22 kingson470
我老細叫佢老婆洗架,你可以考慮下:19:

2013-7-22 17:42 ayumi_kwok
搵B TO B果d洗衣店啦!有間叫同心洗衣,你上網睇下:37:

2013-7-22 18:03 gillian989

2013-7-23 22:08 DANNYMH
於網上宣傳資訊,時間自由,多勞多得,無論是退休、在職或兼職人士也適合工作。
每天只需用電腦工作2-4小時, 便可賺取額外收入。
一間全球最大公司,現正物色一些合作拓展市場的伙伴。
有正職的朋友, 可以在正職的同時, 多了解這個機會,
從兼職開始; 没有工作的朋友, 更加要把握機會, 讓自己成功。

更多資料請登入以下網址

[url]Http://efuture23.wfh8.com[/url]

2013-7-24 13:25 teddyxbear03_3
我salon都系幫襯開同心咖!!:43:

2013-7-24 14:36 sham_yichang30
自己買機真系唔抵咖!! 成本好貴~:11:

2013-7-25 14:19 gillian989

2013-7-25 16:53 honeyxhoney2000
[quote]原帖由 [i]gillian989[/i] 於 2013-7-22 18:03 發表 [url=http://www02.ktzhk.com/redirect.php?goto=findpost&pid=31917173&ptid=2386604][img]http://www02.ktzhk.com/images/common/back.gif[/img][/url]
thanks! 我未結婚,我會睇下同心:24: [/quote]

樓主唔駛灰既
正常嚟講都係俾人地洗
點排都唔排到俾老婆洗
一日洗幾多布,你老婆隻手好快會殘…:L

2013-7-25 17:21 hey_yeungyeung

2013-7-31 10:14 mary53242
執左買搵同心試下咯~

2013-7-31 13:05 evelyn804
我以前做salon都系幫襯開e間~

2013-8-1 14:30 justinxxfever
樓主真系搞笑, 而家邊仲有人叫老婆洗咖:35:

2013-10-15 15:44 mojianxi

頁: [1]
查看完整版本: [求助] 髮型屋