@KTzone » 消閒 - 會員聊天 » 求婚甘大件事,當然連花都要小心選啦!!

2013-7-17 18:59 kingson470
求婚甘大件事,當然連花都要小心選啦!!

同女朋友拍左拖5年,上個星期終於準備好向女朋友求婚啦!!
求婚甘重要既事,當然系咩都要力求完美啦!!
就連求婚用既花,我都行左好多間花店先決定系邊間訂!!
行左好耐終於俾我系觀塘一間叫vincent florist既花店訂到女朋友最仲意既香檳玫瑰!!!!
佢地d店員仲好有心思甘幫我諗埋用邊種包花方式,真系好有心,
我見到都好滿意!!
你地一定以為甘好服務,一定會收得比較貴,但唔講你唔知!!
佢地賣既花比我之前睇果d店仲平左差唔多20%,真系又平又靚!!
到左求婚果日,女朋友見到甘靚既香檳玫瑰,當然一下就答應啦!!
順帶一提,香檳玫瑰既花語系「我只鍾情你一個」,
如果唔知用咩花向女朋友求婚既你,可以考慮下!!^^~:17: :17:

2013-7-17 19:10 leptop694
e間花店我之前都有幫襯過!! 佢系買只系有樓上鋪咖?:67:

2013-7-18 10:15 kingson470
聽講佢之後8月系觀塘有地鋪啦!! 好容易搵到~~:43: :43:

2013-7-18 10:33 tony903com
佢地d花真系幾有質素!! 而且又平,真系值得幫襯!!:40: :40:

2013-7-18 10:50 Lenova_wong824
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2013-7-18 11:07 denny543345
我都諗住下個月向女朋友求婚啊!! 樓主可以pm e間花店既地址俾我嗎?:25:

2013-7-18 18:43 oscar556556
平20%? :11: 真系幾話又值得幫襯喔!

2013-7-19 13:03 denial_kwon777
系買樓上鋪果間啊?:45:

2013-7-19 13:37 ayumi_kwok
回樓上, 聽講8月有地鋪啦!!:42:

2013-7-22 10:32 mary53242
我公司訂花都系幫襯開e間!!:35:

2013-7-22 12:08 kingson470
平成20%, 就算難搵d都抵啦!!:36: :36:

2013-7-24 10:30 irisma212
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2013-7-24 11:55 bob33033
ok咖!!有買過:39:

2013-8-1 10:38 angel_li